Vanaf deze week is het weer mogelijk je stem uit te brengen voor de Rabo ClubSupport. dit kan via de website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Hiermee steunt de Rabobank clubs en verenigingen zodat deze leuke en mooie activiteiten kunnen organiseren.

Het bestedingsdoel van dit jaar is de aanschaf van nieuwe kleding en danslaarzen voor de dansgarde. Dit seizoen starten we namelijk met maarliefst 16 meiden en dat is natuurlijk fantastisch! Door deze grote toestroom is het nodig om nieuwe kleding en danslaarzen aan te schaffen.

Hoe kan ik stemmen?

De Rabobank ondersteund zoveel mogelijk verenigingen. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op 5 verenigingen naar eigen keuze. Hebt U wel een Rabo rekening, maar bent U nog geen lid, dan kunt u dit nog snel online snel en gemakkelijk regelen. Dit geeft geen verplichtingen, maar u kunt wel 5 verenigingen naar keuze steunen door u stemmen uit te brengen.

Zoveel te meer stemmen we mogen ontvangen, zoveel temeer geld de vereniging ontvangt.

Wij hopen dan ook van al onze leden een stem te mogen ontvangen, onze dank is in iedersgeval groot 

Dus hebt U een Rabo rekening laat Uw 5 stemmen niet verloren gaan, dat is zonde, U maakt met Uw stemmen 5 verenigingen blij.

Vanaf deze week is het weer mogelijk je stem uit te brengen. dit kan via de website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Rabo ClubSupport

You May Also Like