PRONKZITTINGEN

Tijdens de zittingsavonden ziet u wat de Blubberdamse artiesten allemaal in hun mars hebben. Deze avonden worden gevuld met buuts, zang, dans en dit alles met een vleugje dorpspolitiek.

Bij de jeugdpronkzitting kunt u beleven hoe de jeugd van Blubberdam op het toneel van de Poel hun kunsten laat zien. Zij brengen stukjes ten tonele in alle genres, zang, dans, buuts en ga zo maar door.


OPTOCHT

Een traditioneel onderdeel van de carnaval is de optocht. Deze wordt dit jaar gehouden op zondag 11 februari. De aanvang van de optocht is om 15:00 uur vanaf het Meester van de Bergplein. Aanmeldingen voor deelname kan via een email naar optocht@debellebloazers.nl. Geef bij je aanmelding aan of het gaat om een wagen, loopgroep of eenling. Na afloop van de optocht is er in de poel weer het jaarlijkse carnavalsbal met de prijsuitreiking van de optocht en de posteractie uit de carnavalskrant.


OP WIE LIEKTE GIJ MIT CARNAVAL-BAL

Een jaarlijks terug komende happening op carnavals zaterdag. Groepen, eenlingen, duo`s en ga zo maar door komen in diverse thema`s naar het cafe. Ze worden beoordeeld op orginaliteit en creativiteit.