Afgelopen carnaval hebben we meerdere keren de vraag gehad of de blauwe munten nog in te leveren zijn. Dit natuurlijk omdat we gebruik hebben gemaakt van de speciale jubileum munten.

Aangezien we hebben gemerkt dat de kosten ook voor ons als vereniging aanzienlijk gestegen zijn hebben we besloten vanaf komende carnaval nieuwe munten te gaan gebruiken. De oude vertrouwde blauwe munten zullen dus komen te vervallen.

Tijdens de prinsenreceptie en jeugdprinsenreceptie op zaterdag 16 december 2023 en tijdens de pronkzittingen op 20-21 en 27 januari 2024 zal er de mogelijkheid zijn om de oude en de jubileum munten in te ruilen voor nieuwe munten.

De blauwe munten hebben een waarde van €2,20 en de jubileummunten een waarde van €2,50. Bij het inruilen zullen we de totale waarde van de ingeleverde munten omzetten naar nieuwe munten.

Hierbij zullen we altijd naar beneden afronden.

Een voorbeeld : wanneer je 4 blauwe munten inlevert, met een waarde van €8,80 en de nieuwe munten hebben een waarde van €2,75 dan krijg je 3 nieuwe munten (waarde €8,25). Het resterende deel van de waarde (€0,55) van de oude munten komt dan te vervallen.

Omruilen blauwe consumptie munten en jubileummunten

You May Also Like