Toch nog een beetje carnaval, dat zou leuk zijn voor jong en oud. Daarom is er in het Land van Cuijk #optochtje 2021. Met dit idee van enkele samenwerkende Carnavalsverenigingen maken we samen een kleine versie van een Optocht. Met Playmobil, hout, Lego, papier maché, K’nex en andere materialen maken we samen een vrolijke optocht die dwars door onze TV studio gaat rijden. Dat zetten we op film en zo kan iedereen zondag 14 februari vanaf 14.00 uur via Omroep Land van Cuijk thuis meegenieten van #optochtje 2021.

Coronaproof

We roepen iedereen op om vooral niet met grote groepen samen te gaan bouwen. Hou je aan de coronaregels. De maatvoering van 40 bij 35 bij 25 centimeter maakt het ook gemakkelijk om je wagen netjes in een doos door te geven!

Opgeven voor 23 januari

We zijn nu samen met de initiatiefnemers aan het inventariseren wie er willen meedoen. Heb je interesse, stuur dan voor 23 januari een mailtje naar optochtje@gmail.com of vul het aanmeldformulier in. Na aanmelding krijg je meer informatie over waar, wanneer en hoe je jullie inzending kunt aanleveren en hoe het #optochtje van de gemeente Land van Cuijk er uit gaat zien. Meld je ook aan via Facebook.

De organistatie is opgestart door de Klotstèkers uit Wilbertoord, Dun Uutlaot uit Sint Anthonis en De Bellebloazers uit Rijkevoort. Maar alle carnavalsverenigingen uit de nieuwe gemeente Land van Cuijk zijn welkom om deel te nemen! Heb je vragen? Neem dan contact op met de Werkgroep, via optochtje@gmail.com.

Ons doel: Toch unnen Optocht in 2021!

Miniatuur Optochtje Gemeente Land van Cuijk

You May Also Like