de Bellebloazers blubberdam

De lockdown die in ieder geval tot en met 14 januari 2022 is ingesteld heeft ons doen besluiten de viering van het 44-jarig jubileum uit te stellen. Door de maatregelen kunnen we het jubileum prinsenpaar geen volwaardig jubileumjaar bieden en kunnen deelnemers aan de pronkzittingen, Kwaakparty en optocht zich niet goed voorbereiden.

Wij vinden het erg jammer voor het jubileum prinsenpaar, voor de jeugdprins en -prinses, onze raad, dansgarde en joekskapel, maar ook voor iedereen die bij de voorbereiding op het jubileumjaar betrokken is dat het carnavalsfeestfeest dit jaar wederom onzeker is. Daarom staan we klaar om alle mogelijkheden die er zijn nog dit carnavalsjaar te benutten en iets te organiseren om met heel Blubberdam feest te vieren, waarbij we extra aandacht hebben voor de jeugd.

Wanneer de maatregelen het toestaan zullen we een feest organiseren om het jubileum prinsenpaar aan jullie bekend te maken. Als het niet tijdens carnaval kan, dan zal het in de maanden erna plaatsvinden. Het Jubileum zal later dit jaar gevierd worden, mogelijk aan het begin van het nieuwe carnavalsjaar. Over wat, wanneer en hoe zullen we jullie later informeren. Houd onze website en social media pagina’s in de gaten.

De Bellebloazers 4 x 11 Jubileum uitgesteld

You May Also Like