de Bellebloazers blubberdam

In 2022 vieren we het 4e jubileum van onze carnavals vereniging.

Op zaterdag 13 november trappen we het jubileum jaar af met een groot feest voor heel Rijkevoort, hopelijk zonder beperkende maatregelen. In de loop daar naartoe worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Tentoonstelling

Tijdens het jubileumjaar willen we aandacht besteden aan de geschiedenis van het carnaval en de carnavalsvereniging in Blubberdam. Daarom vragen we iedereen die nog bijzondere foto’s, anekdotes of attributen heeft die we voor de tentoonstelling mogen lenen, contact met ons op te nemen. Stuur snel een berichtje naar info@debellebloazers.nl!

Oud-prinsen

Op zondag 3 oktober vanaf 16.00 uur willen we in het dorp een foto maken van alle oud-prinsen en prinsessen. Het verzoek aan alle oud-prinsenparen is om maximaal 5 foto’s mee te nemen of op te sturen, die voor jullie het eigen carnavalsjaar karakteriseren. Ben je aanwezig en heb je dat nog niet opgegeven, of wil je foto’s doorsturen, stuur dan een bericht naar hein@debellebloazers.nl of app naar 06-22397933.

De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden over de jubileumactiviteiten. Het volledige programma vind je op deze pagina of onze Facebook en Instagram pagina’s.

De Bellebloazers 4 X 11

You May Also Like